Ποιοι είμαστε – Η ιστορία μας

 

Η Parmakkis Energy Efficient Housing ξεκίνησε την πορεία τις ως εργοληπτική εταιρεία με αρχικές δραστηριότητες την εκτέλεση μικρών οικοδομικών έργων ,όπως ισόγειες πολυώροφες κατοικίες ,ανακαινίσεις ,αναπαλαιώσεις κλπ.

 Με την αρίστη ποιότητα των κατασκευών της ,την άψογη συνεργασία μεταξύ των συνεργατών της και με την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς την εταιρεία οι πελάτες της η εταιρεία κατάφερε να αναπτυχθεί και να αναδειχθεί σαν μια από τις πιο αξιόλογες εταιρείες στον κλάδο της. Παράλληλα με τις οικοδομικές τις δραστηριότητες στην συμβατική κατασκευή η εταιρία μας άνοιξε τα φτερά της και στην εναλλακτική δόμηση όπου και συνεργάζεται με την Ελληνική εταιρεία ECO Efficient Houses  που αντιπροσωπεύει στην Κυπριακή αγορά τον αριθμό 1 στις πωλήσεις οίκο, την Αυστριακή ECO-Efficient Houses στην προκατασκευασμένη κατοικία με σκοπό την καλύτερη προώθηση τις εναλλακτικής δόμησης με τα καλύτερα υλικά στην αγορά.

Το μέλλον της προκατασκευής στην Κύπρο με τα σημαντικά πλεονεκτήματα δίνουν μια δυναμική στην στήριξη τις εναλλακτικής δόμησης με μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, με ενεργειακή κατασκευή θερμικά βελτιστοποιημένο κέλυφος ,μέγιστη θερμομόνωση και υγιεινή ατμόσφαιρα.

Η εταιρεία ακολουθά το πλάνο που έχει σχεδιάσει και ο στόχος της είναι η διατήρηση και αύξηση του υψηλού επιπέδου της ποιότητας και εξυπηρέτησης των πελατών της.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

Έλενα Παρμάκκη 

TΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ:

 Κύπρος Παρμάκκης  

Share This