Τα σημεία υπεροχής των ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ELK

 

100% εργοστασιακή παραγωγή εξασφαλίζοντας :
– Κατασκευή κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας – υγρασίας επιτυγχάνοντας την μέγιστη μηχανική αντοχή των εκάστοτε υλικών, όπως τις προδιαγράφει ο κατασκευαστής (στέγνωμα σοβά, εφαρμογή μονωτικών υλικών κτλ.)
– Αποφυγή συνηθισμένων κακοτεχνιών μέσω χρήσης αυτόματων μηχανημάτων, όπως την ομοιόμορφη εφαρμογή κόλλας, σοβά και άλλων υλικών στην θερμοπρόσοψη, εξασφαλίζοντας άριστο αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.
– Προγραμματισμένη γραμμή παραγωγής, η οποία εξασφαλίζει την τήρηση του χρονοδιαγράμματος αποπεράτωσης του έργου βλέπε Video
• Πληρούν αυστηρότατες Αυστριακές και Γερμανικές προδιαγραφές
Ισχυρή εταιρεία – εξασφαλισμένη επένδυση.
• Έχουν πιστοποίηση καλής ποιότητας και αντοχής για 100 χρόνια και Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση CE για έτοιμο κτίριο.
• Έχουν μέγιστη ενεργειακή απόδοση έχοντας μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με μια συμβατική κατοικία , λόγω της υψηλής μόνωσης (super insulation) και απουσίας θερμογεφυρών (ξύλινος φέροντας οργανισμός)
• Με σωστό σχεδιασμό και με το κατάλληλο σύστημα ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού, οι ενεργειακές κατοικίες ELK πιστοποιούνται ως παθητικά κτίρια (PASSIVHAUS)

Εξέχουσα τεχνολογία
– Εφαρμόζεται έγχρωμος σιλικονούχος σοβάς με ανθρακονήματα και αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια χάρη στην νανοτεχνολογία
– H στέγη τους έχοντας σύστημα εξαερισμού, απομακρύνει την υγρασία, δίνοντας της έτσι μεγάλη αντοχή στο χρόνο
– Εφαρμογή διπλής ποδιάς κουφωμάτων (εσωτερική / εξωτερική) για αποφυγή θερμογεφυρών
• Λόγω της άριστης ποιότητας των υλικών και των ιδιοτήτων τους αλλά και την σωστή εφαρμογή τους, το κόστος συντήρησης των σπιτιών ELK είναι σχεδόν μηδενικό.
Ταχύτητα στην δόμηση αφού η ανέγερση μιας κατοικίας ELK διαρκεί 4 έως 6 ημέρες βλέπε Video 
• Πρόκειται για Οικολογικά Κτίρια αφού έχουν το χαμηλότερο δυνατό αποτύπωμα άνθρακα (CO2) και η ξυλεία που χρησιμοποιεί η ELK  είναι αποκλειστικά από καλλιεργούμενα δάση.
• Ιδανικό δομικό σύστημα για επεκτάσεις και προσθήκες ορόφου λόγω χαμηλού φορτίου.
Επένδυση χωρίς ρίσκο – η πάντα σταθερή και πιστοποιημένη ποιότητα, ο σύντομος χρόνος κατασκευής, το κλειστό κόστος, η τήρηση του χρονοδιαγράμματος αποπεράτωσης έργου αλλά και το χαμηλό κόστος συντήρησης και λειτουργίας (εξοικονόμηση ενέργειας) καθιστούν το δομικό σύστημα της ELK μοναδικό για επαγγελματικά κτίρια και άλλες επενδύσεις.
Εσείς μας λέτε τι θέλετε ….. εμείς σας δείχνουμε τον δρόμο. Ένα ολοκληρωμένο επιτελείο από αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και μηχανολόγους μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη. To Δομικό Σύστημα ELK είναι ευέλικτο και μπορεί να καλύψει οποιονδήποτε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό χωρίς περιορισμούς. Οι τεχνίτες οι οποίοι συναρμολογούν το κτίριο είναι έμπειροι και εξειδικεύονται με συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες.

Share This