Επεκτάσεις – Προσθήκες Ορόφων

Για να μην εγκαταλείπετε τις γειτονιές σας, απομονώνοντας έτσι ολόκληρες ιστορικές συνοικίες και μπείτε στην διαδικασία αγοράς οικοπέδου, έκδοσης νέας οικοδομικής αδείας και αύξηση παγίων εξόδων, σας προτείνουμε, να αξιοποιήσετε την περιουσία σας, να ανακαινίσετε και να αναβαθμίσετε ενεργειακά το υφιστάμενο ακίνητό σας και ενδεχομένως να το επεκτείνετε, προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Για επέκταση κτιρίων καθώς και για προσθήκη ορόφου, το δομικό σύστημα της ELK, αποτελεί την ιδανική λύση για τους εξής λόγους :

  • Πρόκειται για αντισεισμική κατασκευή, χαμηλού φορτίουη οποία δεν επιβαρύνει στατικά την υπάρχουσα κατοικία.
    Ενδεικτικά είναι 4 φορές πιο ελαφριά από το οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετόν).
  • Η ανέγερση του κελύφους είναι ταχύτατη και ολοκληρώνεται μέσα σε 4 με 5 ημέρες.
  • Οι εξωτερικοί τοίχοι έρχονται εξωτερικά σοβατισμένοι και βαμμένοι, με τα εξωτερικά κουφώματα εργοστασιακά τοποθετημένα και τις ηλεκτρολογικές σωληνώσεις περασμένες. Έτσι αποφεύγουμε σκόνες, ηχορύπανση και άλλες οχλήσεις στους ενοίκους του υφισταμένου και των παρακείμενων κτιρίων και μειώνουμε απορρίμματα – μπάζα κατά 80%.
  • Έμπειροι στατικοί μηχανικοί αναλαμβάνουν την αυτοψία του υφιστάμενου κτιρίου και οι αρχιτέκτονες τις εταιρείας μας προσαρμόζουν την επέκταση /προσθήκη, στην αρχιτεκτονική γραμμή της υπάρχουσας κατοικίας
Share This