Ποιότητα κατασκευής

Εργοστασιακή κατασκευή – εξασφαλίζει άριστη ποιότητα 

Τα κτίρια ECO κατασκευάζονται 100% εργοστασιακά σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Η παραγωγή είναι πλήρως αυτοματοποιημένη αποφεύγοντας κακοτεχνίες, διασφαλίζοντας έτσι σταθερά υψηλή ποιότητα. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά επώνυμα υλικά υψηλών προδιαγραφών, των οποίων η επεξεργασία και η εφαρμογή γίνονται κάτω από ελεγχόμενες κλιματολογικές συνθήκες, όπως τις έχει προδιαγράψει ο εκάστοτε κατασκευαστής. Έτσι ακόμα και μετά την εφαρμογή τους, δεν χάνουν τις ιδιότητές τους, πράγμα που δεν μπορεί να εξασφαλιστεί στην επί τόπου κατασκευή.

Π.χ. ο σοβάς εφαρμόζεται με μηχάνημα τοποθετώντας σταθερή ποσότητα υλικού ανά μ2. Κατόπιν στεγνώνει σε αίθουσες κάτω από ιδανική θερμοκρασία, επιτυγχάνοντας έτσι την μέγιστη μηχανική αντοχή του υλικού και ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Με αυτό τον τρόπο τα διαστήματα συντήρησής του τετραπλασιάζονται.

Τα κουφώματα εφαρμόζονται εργοστασιακά αποφεύγοντας απώλεια ενέργειας στα σημεία εφαρμογής.

βλέπε video

Πιστοποιήσεις 

Τα υλικά, η εφαρμογή τους και ο τρόπος κατασκευής των κτιρίων ECO είναι βάσει των προδιαγραφών του Βιομηχανικού Κανονισμούς της Αυστρίας Ö-Norm 2820, ο οποίος πιστοποιεί την αντοχή των κτιρίων αυτών για 100 χρόνια.

Εκτός την πιστοποίηση αυτή, τα κτίρια της ECO έχουν κατακτήσει τις υψηλότερες διακρίσεις και πιστοποιήσεις ποιότητας της Γερμανία, της Αυστρία και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι από τις λίγες εταιρείες, που διαθέτει πιστοποιητικό ΕΤΟΙΜΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ «CE»

Άλλα πιστοποιητικά και διακρίσεις 

Τα κτίρια της ECO εκτός από την πιστοποίηση CE έχουν διακριθεί με το κρατικό βραβείο ποιότητας, φέρουν την σφραγίδα ποιότητας των μεγαλυτέρων οργανισμών και ενώσεων κατασκευαστών ξύλου της Αυστρίας και Γερμανίας.

Είναι πιστοποιημένος και ποιοτικά δοκιμασμένος (QUALITÄTSGEPRÜFTE) κατασκευαστής παθητικών κτιρίων (Passivhaus).

Είναι μέλος της πρωτοβουλίας klima:aktiv για την ταχεία και ευρεία εισαγωγή στην αγορά τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Share This