Ανακαινίσεις

Λόγω της ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής πολιτικής (περιορισμός επέκτασης αστικών κέντρων) αλλά και της οικονομικής κρίσης δημιουργείτε όλο και πιο πολύ η ανάγκη αξιοποίησης των υφιστάμενων κτιρίων. Είτε για ενοικίαση είτε για ιδιοκατοίκηση.

Η Parmakkis Energy Efficient Housing ltd έχοντας κατασκευάσει πλειάδα άρτιων συμβατικών και ενεργειακών κατοικιών και έχοντας τεχνογνωσία σε υλικά και την σωστή εφαρμογή τους, αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για την ανακαίνιση και αναβάθμιση του σπιτιού σας. Η έμπειρη ομάδα μας κάνει αυτοψία στο χώρο σας και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, τις ανάγκες του χώρου και το ύψος της επένδυσής σας, διαμορφώνει μαζί σας, το Πλαίσιο Παροχών (υλικά και εργασίες) για την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Πρώτα απ’ όλα λειτουργεί συμβουλευτικά, προτείνοντας λύσεις για την λειτουργικότητα και την βελτίωση διαβίωσης στον χώρο σας. Ανάλογα το Πλαίσιο Παροχών που θα συμφωνηθεί αναλαμβάνουμε όλες της απαραίτητες εργασίες.

Αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων
Τα κουφώματα που εφαρμόζουμε είναι ενεργειακά με διπλά ή τριπλά τζάμια και μηχανισμούς ασφαλείας. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής υλικών ανάμεσα σε PVC, ξύλο και αλουμίνιο.

Αντικατάσταση εξώπορτας
Τοποθέτηση θωρακισμένη πόρτας ασφαλείας

Αναδιαμόρφωση εσωτερικών χώρων 
Γκρέμισμα (ελέγχουμε την στατικότητα) και κατασκευή νέων χωρισμάτων

Ανακαίνιση κουζίνας 
Δικός μας ξυλουργός κατασκευάζει την κουζίνα. Ο σχεδιαστής μας μαζί με τον ιδιοκτήτη αποφασίζουν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τους μηχανισμούς τις ιδιαίτερες κατασκευές, τον συνδυασμό των υλικών και τους χρωματισμούς. Στην συνέχεια απεικονίζεται φωτορεαλιστικά προκειμένου ο πελάτης να έχει πλήρη εικόνα για την τελική μορφή. Το γεγονός ότι κατασκευάζονται στο εργαστήριό μας (μη τυποποιημένες διαστάσεις – ειδική κατασκευή), μας δίνει την δυνατότητα για την πλήρη αξιοποίηση του χώρου. Δυνατότητα επιλογής υλικών όπως ξύλο μασίφ / ημιμασίφ, ΜDF και βακελίτη καθώς και διαφόρων χρωματισμών, βερνικιών ή λάκας.

Ντουλάπες υπνοδωματίων
Οι ντουλάπες σχεδιάζονται για κάθε πελάτη ξεχωριστά, ώστε να είναι πρακτικές και λειτουργικές με πολλούς και έξυπνους χώρους αποθήκευσης. Το γεγονός ότι κατασκευάζονται στο εργαστήριό μας (μη τυποποιημένες διαστάσεις – ειδική κατασκευή), μας δίνει την δυνατότητα για την πλήρη αξιοποίηση του χώρου. Δυνατότητα επιλογής υλικών όπως ξύλο, γυαλί, καθρέφτης κ.α. καθώς και ειδικών χρωματισμών.

Ανακαίνιση μπάνιου / WC
Μετά την αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων και ειδών υγιεινής αντικαθίστανται οι σωληνώσεις ύδρευσης και αποχέτευσης. Ακολουθεί η επένδυση τοίχων και δαπέδων με πλακίδια ή άλλα σύγχρονα υλικά της επιλογής σας και τοποθετούνται τα είδη υγιεινής.

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα, πριζών και διακοπτών καθώς και εγκατάσταση νέων ηλεκτρικών γραμμών για την ρευματοδότηση π.χ. νέων πριζών, κρυφού φωτισμού, ειδικών κατασκευών κ.α. Αναλαμβάνουμε επίσης και μελέτη φωτισμού, συναγερμού, home cinema, έξυπνο σπίτι κ.α.

Αντικατάσταση / επένδυση δαπέδων 
Αναλαμβάνουμε γυάλισμα υφιστάμενων ξύλινων δαπέδων, αντικατάσταση ή επένδυση πλακιδίων, τοποθέτηση πλωτών δαπέδων (π.χ. Laminate, προγυαλισμένο ξύλινο δάπεδο κ.α.)

Εσωτερικοί χρωματισμοί

Αντικατάσταση εσωτερικών κουφωμάτων 

Ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας
Το συνεργείο μας κατασκευάζει ράφια γυψοσανίδας, κρυφό φωτισμό, ψευδοροφές και κάθε είδους ειδικής κατασκευής.

Share This